Billackering med kvalitet

Lackering med känsla och kvalitet

Vi kan vår bransch! 

Med erfarenhet och kunskap utför vi lackering och reparerar mindre plåtskador på vår verkstad i Tingsryd. Våra kunder kommer främst från Småland och Blekinge, Växjö, Karlshamn, Emmaboda. Vi lackerar alla bilmärken men även vattenskotrar, båtar och motorcyklar samt utför plast reparationer. För oss är det viktigt att våra kunder är nöjda med det arbete vi utför därför arbetar vi ständigt med att bli bättre. 

Vi använder kvalitetsfärger!

Vi lackerar endast miljövänliga färger som är väl utprovade. Lämnar du in din bil till oss, garanterar vi att du får bästa möjliga resultat. Vi använder färg från Standox såsom Standox blue, Standox hyd och Standox acryl.  Förra året lackerade vi 650 bilar på vår verkstad. Vi använder även  3M produkter i verkstaden. 

Vi kan lackering! 

För högsta precision och bästa resultat behövs bra hjälpmedel. Vi använder en spectrometerkamera som fotar färgen och hjälper till att se vilken nyans som kan passa bäst på föremålet. 

Vi reparerar även mindre plåtskador

Vi gör även plastreparationer och har en plåtslagare som, när det behövs kan knacka ut en buckla innan vi lackerar. Vår verkstad är modernt utrustad med den senaste tekniken, för att alltid få bästa möjliga resultat.